Translate

woensdag 30 september 2015

so many bands so little money

Hey!
Mijn naam is Madieke en welkom op mijn blog!
concerten, albums, merchendise,   als echte fangirl (/boy) wil je natuurlijk op zoveel mogelijke manieren laten zien hoe veel jij van bands en series/films/strips  houd, maar als die dingen kosten natuurlijk ook geld en waar ga je dat nou weer vandaan halen? Je kunt natuurlijk van die vreselijk leuke ouders hebben die alles voor je betalen maarja als je dat niet hebt waar ga je het dan vandaan halen?
ik heb een paar manieren bedacht waarmee je geld kan verdienen:

  1. KLUSJES
Je kunt vragen aan je ouders, buren en familie of ze nog klusjes voor je hebben waar je dan      bijvoorbeeld rond de 1/2 euro voor kan vragen en als je geluk heb geven ze je er misschien nog wel meer voor.

2. KRANTENWIJK
Neem een krantenwijk, je brengt een paar keer per week reclamen pamfletten/kranten langs bij huizen en word daar voor betaald, het verdient vaan rond de 6 euro per keer.

3. OPPASSEN
Bied aan om op te passen op je kleine neefje of je buurmeisje, het is gezellig en je kunt er rond de 2 euro per uur voor vragen. Je kunt ook aanbieden om op een huis of dier te passen terwijl de eigenaars op vakantie zijn.

4. (OUDE) SPULLEN VERKOPEN
Haal je oude speelgoed, boeken en kleren van zolder en verkoop ze op bijvoorbeeld Marktplaats of Ebay of op een rommelmarkt. Je kunt natuurlijk ook zelf dingen maken en verkopen zoals bijvoorbeeld sieraden en taart.

5. AFVAL WEGBRENGEN
Verzamel bijvoorbeeld oud ijzer en breng het naar de sloop, of verzamel legen flessen en breng ze weg.

6. HONDEN UITLATEN
Bied aan om honden uit te laten, het is leuk want je kan lekker met de hond spelen en je kunt er rond de 2/3 euro per keer voor vragen.

7.  WEES JARIG
Je kunt natuurlijk ook inplaats van spullen geld voor je verjaardag vragen, of je kunt ook bijvoorbeeld merchendise of albums voor je verjaardag vragen.

ik hoop dat je hier wat aan had!
stay creepy~stay geeky~Madieke~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten